Welke stappen moet ik doorlopen om hagelpreventie met hagelnetten op mijn wagenpark te krijgen?


Hagelschade op wagenparken is verleden tijd met de inzet van hagelnetten. Hagelnetten kunnen het eigen risico bij hagelschade wegnemen en het kan premieverlaging opleveren. Lees hier meer over een te hoge premie van uw garageverzekering. U overweegt de keuze om een auto-overkapping met hagelnetten te laten plaatsen. Welke stappen moet u doorlopen om de hagelnetten op uw wagenpark te krijgen? U lees het in dit artikel.

1. Bespreek uw wensen

Maak uw wensen vooraf bespreekbaar zodat er tijdens het proces geen onduidelijkheid is. Wat voor voertuigen komen onder de overkapping? Welke minimale doorrijhoogte is verreist? Wanneer moet de overkapping geplaatst worden? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij de aanschaf. U kunt eenvoudig een afspraak maken en tijdens de afspraak kan uw wagenpark direct GPS ingemeten worden door een landmeter.

2. Inmeten wagenpark

Een juiste voorbereiding is cruciaal. Hiervoor heeft CarProtection Holland haar eigen GPS apparatuur. Onze landmeter meet uw wagenpark GPS in. Met de GPS inmeetgegevens worden ontwerpen gemaakt in 2D en 3D.

GPS inmeten wagenpark voor hagelnetten

3. 2D en 3D ontwerp

2D en 3D ontwerpen geven u inzicht in de auto-overkapping op uw wagenpark. Het plaatsen van een overkapping kan ook administratieve rompslomp met zich mee brengen. Gaat de gemeente en de omgeving bijvoorbeeld akkoord? Onze ervaring is dat deze ontwerpen de gemeente inzicht geven in de auto-overkapping en dat het veel administratief gedoe voorkomt.

3D auto-overkapping met hagelnetten op wagenpark

4. Aanschaf

U ontvangt tegelijk met de ontwerpen een custom made voorstel. Dit voorstel kunt u voorleggen bij uw huidige verzekeraar. Wat gaan zij doen aan uw huidige garageverzekering? Vanaf de aanschaf komt de hagelpreventie voor uw wagenpark steeds dichterbij.

3D Solar Carport Auto-overkapping

5. Levering en installatie

U ontvangt kort voor de installatie van de auto-overkapping de materialen. De materialen moet u tijdelijk een plek geven op uw terrein. In overleg komen ervaren monteurs om uw auto-overkapping te installeren. U heeft hier zelf geen omkijken naar. In Nederland hebben wij al op verschillende locaties auto-overkappingen gemonteerd.

Campers onder auto-overkapping met hagelnetten

6. Ervaar de zekerheid

Na het doorlopen van de bovenstaande stappen staat de auto-overkapping op uw fleet. Ervaar de zekerheid met een auto-overkapping met hagelnetten op uw wagenpark!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!