IJsvalnetten/IJsvalbescherming PostNL


Als eigenaar of beheerder van een wagenpark weet u waarschijnlijk hoe belangrijk het is om uw voertuigen te beschermen tegFruitSecurity Holland heeft afgelopen week een ijsvalbeschermingssysteem gerealiseerd bij het PostNL depot in Nieuwegein. FruitSecurity Holland levert totaal systemen voor bescherming tegen weersomstandigheden. Bij het PostNL depot in Nieuwegein hebben wij op een staalconstructie ons custom made ijsvalbeschermingssysteem gemonteerd.

Bescherming tegen ijs

Bij het PostNL depot staan namelijk verschillende windmolens. Van de windmolens kan mogelijk ijs vallen. Bij het depot rijden veel vrachtwagens voor laden en lossen. Het ijsvalbeschermingssysteem moet de vrachtwagens beschermen tegen het ijs van de windmolens.

Ijsvalbeschermingssysteem bij windmolens

Levering en montage

De levering en montage van het systeem is gedaan door FruitSecurity Holland. De montage specialisten hebben op de staalconstructie met uiterste precisie oogbouten gemonteerd en daarop een speciaal type hagelnet bevestigd. Het speciale type hagelnet is fijnmazig en houdt daardoor alle ijs tegen. Boven het hagelnet is nog een polyester net gemonteerd met een grotere maaswijdte. Door beide netten zijn de vrachtwagens verzekerd van een veilige binnenkomst bij het depot van PostNL.

Ijsvalnetten bij windmolens voor ijsval

Bekijk ook de 3D-video op ons YouTube kanaal 

Jared Zoutewelle, 2D en 3D ontwerper, calculeert het ijsvalbeschermingssysteem met behulp van 3D ontwerpen.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!