hagelnet auto overkapping

Wat kost een auto-overkapping met hagelnet?


Het is hard werken in de automotive. Veel ondernemers in andere branches durven niet te handelen met de marges die gehanteerd worden. En dan komt CarProtection Holland: Investeer in auto-overkappingen met hagelnetten. Overdek je wagenpark. Wees onafhankelijker van je verzekering.

Elke echte ondernemer vraagt zich dan af: Wat heb ik eraan? Wat leveren hagelnetten mij op? Om die vraag te beantwoorden kijken we eerst naar de kosten van hagelnetten. Een Volvo is geen Peugeot. Dit blijkt uit prijs en prestatie. Wat moet het kunnen? Hoeveel heb je te besteden? Die afweging geldt voor bijna elk verkoopbaar product op aarde. Koffiezetapparaten, computers, websites, enzovoort.

Deze keuze moet jij maken. Maar een keuze kan alleen gemaakt worden als je alle informatie hebt. In deze blog leg ik alle prijsfactoren van de Turtle auto-overkapping uit.  

4 type Turtle-overkappingen

Hoe meer materialen hoe duurder. Dus overkap je grotere of hogere voertuigen? Dan heb je een grotere, duurdere overkapping nodig. De Turtle overkapping is geen bouwpakket. Eigenlijk is het een verzamelnaam van bouw-, kracht-, en uitstralingseisen. Elke overkapping wordt speciaal op maat ontworpen, gefabriceerd en gebouwd. Allemaal volgens dezelfde eisen. Zo weten wij dat het sterk genoeg is, en kan de verzekeraar jouw korting geven op je premie.

Binnen deze groep eisen hebben wij 4 groottes:

  1. Turtle Standard;
  2. Turtle Bus;
  3. Turtle Transporter;
  4. Turtle Caravan.

De principes die gebruikt worden in deze ‘groepen’ zijn getest en bewezen. En vormen hierdoor mooie prijsgroepen.

De auto-overkapping investering in 2 delen

De meeste garages kunnen een motorprobleem in een Peugeot verhelpen. Maar als jouw supercar een motorprobleem heeft ga je vaak niet naar de “standaard” garage om de hoek.

Prijsfactor 1 is hoe groot, dik en sterk de materialen moeten zijn. Prijsfactor 2 zijn de montage kosten. Het bouwen van een auto-overkapping is zeer specialistisch werk, met specialistisch gereedschap. Naast de montage zelf spelen de omstandigheden op het terrein ook een grote rol. Het is bijvoorbeeld makkelijker om door asfalt te boren dan door normale stenen. En met meer werkruimte gaat de montage sneller.

Dan is nog een klein gedeelte van de prijs: Speciale opties. Wil je een automatische deur? Verbinding tussen meerdere systemen? Aanrijbeveiliging? Bijna alles is mogelijk. Maar denk aan de Peugeot / Volvo-vergelijking. Wat moet het kunnen, en wat mag het kosten? In dit document hebben wij de standaardprijzen weergegeven. Deze prijzen zijn richtprijzen. Wij komen graag jouw wagenpark een keer GPS inmeten om zo een completer aanbod te doen.